Seglarläger och konfirmationsläger

Vuxenläger

Kursen vänder sig till dig som är vuxen och drömmer om att lära dig segla.  Under tre dagar varvas praktiska övningar med teori i seglingens grunder. Våra instruktörer har mångårig erfarenhet av både seglingsutbildning och kappsegling. Undervisningen sker i jollar av märket Tvåkrona. God mat och trevlig samvaro utlovas.

Motorbåtsläger

Motorbåtsläger för dig som har egenbåt men vill lära dig bättre att manövrera, lägga till och mycket mer. Läs mer på vårt motorbåtsläger nya hemsida

Juniorlägerkonfa-2krona

Finns som läger Yngre, Äldre, Mix.
Detta är nybörjarläger som passar alla. Vi börjar från grunden de första dagarna men tack vare individanpassad undervisning finns goda förutsättningar att utveckla sina seglingskunskaper på olika nivåer. Lägret avslutas med kappsegling.

Konfirmationsläger

Här varvas konfirmationsläsning med segling under tre veckor. Konfirmanderna delas upp i två grupper varav en grupp läser på förmiddagen och en på eftermiddagen. Konfirmationen sker i samarbete med Svenska Kyrkan.
Detta är ett av våra mest populära läger och intresselistor finns redan sju – åtta år framåt i tiden.

Fortsättningsläger

Finns som läger Tonåring.
På detta läger utvecklas tidigare seglingskunskaper. Tempot här lite högre och vi övar kappsegling och går igenom lättare navigation.
Vi ser helst att du har gått på seglarkurs tidigare.

Kategori: Seglarläger